Felanmälan

Våra duktiga servicetekniker behandlar din anmälan så snabbt som möjligt och du kommer bli kontaktad för åtgärd! För att säkerställa att du får rätt hjälp ser vi gärna att du fyller i formuläret så detaljerat som möjligt.

Komplett fastighetsservice och ekonomisk förvaltning | GUAB
968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-968,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1.1553591510,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Våra tjänster

Tjänster

Fastighets-
service

Tillsyn, fastighetsskötsel och underhåll

 

Genom regelbunden tillsyn av fastigheten kan man tidigt upptäcka eventuella fel och brister. Det är god ekonomi att åtgärda eller reparera i tid innan det går sönder och måste ersättas helt.

 

Fastighetsskötsel innebär både att ta hand om det praktiska i fastigheten samt skötsel av utemiljön. Våra fastighetstekninker utför tex gräsklippning, trappstädning, snöröjning och byte av lampor.

Tjänster

Ekonomisk
förvaltning

Föreningens ekonomi

 

Vi säkerställer en korrekt och effektiv hantering av föreningens ekonomi, hela vägen från avisering till bokslut genom att erbjuda tjänster som ekonomisk planering och uppföljning, bokföring och bokslut samt övrig föreningsservice.

 

GUAB ger er möjlighet till en lokal samarbetspartner med god tillgänglighet och hög servicenivå inom både fastighetsservice och ekonomisk förvaltning!