Felanmälan

Våra duktiga servicetekniker behandlar din anmälan så snabbt som möjligt och du kommer bli kontaktad för åtgärd! För att säkerställa att du får rätt hjälp ser vi gärna att du fyller i formuläret så detaljerat som möjligt.

    Teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel | GUAB
    GUAB erbjuder helhetslösningar inom teknisk och ekonomisk förvaltning samt yttre och inre fastighetsskötsel. Med oss blir din fastighetsskötsel komplett och effektiv.
    fastighetsskötsel, förvaltning, Göteborg, GUAB, fastighet, skötsel
    714
    home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-714,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1.1553591510,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

    Välkommen till

    GUAB

    GUAB är fastighetsförvaltaren som erbjuder helhetslösningar inom teknisk och ekonomisk förvaltning samt yttre och inre fastighetsskötsel. GUAB vänder sig till Dig som söker en lokal samarbetspartner för alla tillfällen.

     

    Läs mer

    GUAB är FR2000 certifierat och har en dokumenterat hög kundnöjdhet från genomförda kundundersökningar. Vi prioriterar bla återkoppling av utförda aktiviteter till kund i syfte att nå ytterligare förbättringar av levererad kvalitet.

     

    Läs mer

    Närproducerad fastighetsservice och ekonomisk förvaltning för din bostadsrättsförening

    För att en bostadsrättsförening skall fungera bra krävs ett helhetsgrepp. Välskötta trapphus och gårdar är lika viktigt som att ekonomin sköts på ett professionellt sätt – vilket leder till att fastighetens värde behålls och ger nöjdare medlemmar i föreningen!

     

    Våra tjänster